Semestern är bokad!

Nu har jag gjort det! Äntligen! trodde aldrig att det skulle bli av. Det ska bli så roligt och vi längtar redan båda två jättemycket till sommaren. Vi ska nämligen på semester. Japp, min första semester på 6 år. Ska bli så skönt. Gissa vart vi ska åka?

Portugal

Semestern är bokad!

Det är rätt lustigt hur saker och ting blir. Jag råkade av en händelse se en annons om yoga och surf i Portugal. Jag vet inte vad det var, men det sa bara klick och jag visste med en gång att det var dit vi skulle åka. Jag kollade upp vad det skulle kosta för Alice och mig. Boende med frukost, yoga och surf lektioner skulle kosta runt 9000 kr för oss båda. Det tyckte jag inte var så farligt. Vi blir hämtade på flygplatsen. Frukost serveras varje morgon efter yogan och sen är det ett surfpass på fm varje dag. Efter det kan man ligga vid poolen eller stanna kvar vid stranden. Alice är lika taggad som jag.

Atlantens kalla vatten

Semestern är bokad!

Jag tycker som sagt att det ska bli jätteroligt att lära mig att surfa på vågor, men samtidigt är jag lite tveksam till det kalla vattnet. Det är ju atlanten vi pratar om, inte något tropiskt hav. Det är säkert bara en 16–17 grader i vattnet och jag avskyr kallt vatten. Jag badar inte ens i Sverige, minst 25 grader ska det vara för att jag ska gå i. Vi ska såklart ha våtdräkter på oss och det gör att man inte fryser ihjäl de första fem minuterna i alla fall. Ska verkligen bli intressant att se om det verkligen hjälper med våtdräkter. Har aldrig provat en, så det ska bli spännande, men jag antar att det fortfarande kommer att vara kallt precis när man går i vattnet. Om inte annat lär man bli varm av all ansträngning.