Man kan tycka att det här är en alldeles vanlig blogg, om en alldeles vanlig mamma och hennes alldeles vanliga vardag, men är det egentligen en alldeles vanlig blogg?

Ett liv är inte det andra likt, så egentligen kan man inte säga att någon blogg är vanlig. Det kan finnas flera av samma sort, men personerna bakom bloggarna är långt ifrån vanliga. Alla är vi unika, med våra egna unika livs historier, Så denna alldeles vanliga blogg är en unik historia om mitt liv och min vardag tillsammans med min dotter.

Om mig och min blogg

Om mig

Vem är då jag som skriver denna blogg?

Jo, jag är en tjej/kvinna på 38 år som bor i Eslöv. För er som inte är så bra på Sveriges geografi, så ligger Eslöv ganska mitt i Skåne. Det är en mellanstor stad, med ett levande centrum. Förvånansvärt faktiskt en helt ok stad och det kommer från mig, som bott hela mitt liv i Malmö, fram tills för ett par år sedan. I Eslöv bor jag med min underbara dotter, som redan fyllt 8 år, i ett lagom stort radhus men en superfin och härlig trädgård. Jag njuter av mitt liv som ensamstående mamma och kan inte ha det bättre än jag har det nu. Det gäller att ha balans mellan fritid och arbete och jag måste säga att jag äntligen har lyckats få det. Vilket gör mig till en mycket tacksam och ödmjuk person, som vet att livet ofta är tufft och ibland ett rent helvete. Förr brukade jag alltid säga ”Att livet är inte bara svart eller vitt. Det är grått också.”

Om bloggen

Min blogg handlar om min vardag, som ibland ser likadan ut dag för dag, men som ofta innehåller vardagslyx. Genom åren har jag lärt mig uppskatta det jag har istället för det jag inte har, så väldigt ofta lever jag i lyx. Förutom att uppskatta livet och allt vi har runt omkring oss, älskar jag bakning och matlagning. Jag är ingen stjärna i varken bakning eller matlagning, men jag tycker det är väldigt roligt och jag försöker lära mig nya saker hela tiden, fast tro mig, det går inte alltid så bra.