En vanlig dag i mitt liv

Om det inte händer något speciellt, så ser mina dagar ganska lika ut. En vardag blir det ju om dagarna i stort sett ser likadana ut och min vardag skulle jag kunna beskriva så här. Jag stiger upp kl 6.00 och gör mig iordning innan jag väcker lillplutten 6.30. Medan hon mornar sig, fixar jag frukost. Jag brukar variera frukosten, antingen blir det mackor, gröt, ägg i någon form eller yoghurt. Tror inte Alice bryr sig så mycket, utan det är mest jag som tröttnar på att äta samma mat hela tiden. Vid 7.15 ger vi oss iväg. Jag kör oftast Alice till skolan, hem går hon själv.

En vanlig dag i mitt livEftersom jag har ett eget trädgårdsföretag och jobbar mycket med beskärning och diverse andra trädgårdssysslor åt privatpersoner, är min arbetsplats inte på samma plats varje dag. Utan Skåne är min arbetsplats. Oftast arbetar jag ensam, men ibland har jag sällskap och det är alltid trevligt, även om jag trivs med mig själv. Vid 16 brukar jag avsluta dagen och kör hemåt. När jag kommer hem, sitter Alice med paddan eller vid teven.

En vanlig dag i mitt livDet blir en lättare kvällsmat, som kyckling inner filéer med grönsaker och ris. Stekt ris med kyckling helt enkelt, snabbt och lätt. Sen är det dags för läxor. Tar lite tid att komma igång med dem, eftersom det är tjafs varje gång. Alice är inte särskilt glad för läxor. Hade hon gjort dem med en gång hade de gått på en kvart, istället tar det en halvtimme eller mer. Sen äntligen är det egen tid för oss båda. Oftast sitter vi och tittar på tv ihop, dricker kanske en kopp te. Chai är vår bådas favorit. Vid halv tio är det dags att få Alice i säng och jag ligger alltid hos henne tills hon har somnat. Vi lyssnar på Lasse majas detektivbyrå. Jag brukar oftast somna inne hos Alice. Runt midnatt vaknar jag upp och kryper ner i min egen säng.